Gyakori kérdések - FAQ

Milyen cég az Electool és milyen jellegű szolgáltatást nyújt ELTE számára?

Az Electool Hungary Kft. az egyik legismertebb magyarországi beszerzéseket és közbeszerzéseket támogató szakcég, mely jelentős beszerzési tapasztalattal és beszerzéseket támogató informatikai eszközökkel rendelkezik. Az ELTE számára általános beszerzés támogatást és a közbeszerzések egy részének teljes körű lebonyolítását végzi.

oldal tetejére

Milyen esetben fordulhatok az Electool-hoz?

Amennyiben Önnek bármilyen beszerzési igénye/kérdése felmerül, a jövőben forduljon bizalommal az Ügyfélszolgálathoz! A korábbi eljárásokkal kapcsolatos információkat, illetve a szállítókkal kapcsolatos költségeket továbbra is az ELTE szakterülete tudja megadni.

oldal tetejére

Milyen úton érem el az Ügyfélszolgálatot?

Electool az érintettek kényelme érdekében több kapcsolati lehetőséget is kialakított:

Ezek bármelyike használható, elsődlegesen az Internetes rendszer alkalmazását javasoljuk, mivel ezen keresztül az Igénylő folyamatos visszajelzést kap az ügyintézés státuszáról.

oldal tetejére

Mennyi idő alatt kapok választ, vagy intézik el kérésemet?

A jelzést követően az Ügyfélszolgálat munkatársai haladéktalanul megkezdik az igény feldolgozását. Az igény egy esetszámot kap, és a munkatársak maximum 3 munkanapon belül visszajeleznek a megoldással kapcsolatban.

oldal tetejére

Már elindított eljárás után szeretnék érdeklődni, azt hol tehetem meg?

Amennyiben az eljárást az ELTE közbeszerzési osztálya indította el, úgy azt továbbra is ez a szakterület kezeli, információt is csak ő tud szolgáltatni. Amennyiben 2011. július 01. után indult az eljárás és Ön bizonytalan abban, hogy ennek lefolytatója az Electool vagy az ELTE közbeszerzési osztálya, úgy kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon (és válassza a közbeszerzési szakértő menüpontot).

oldal tetejére

Költségkeretről, tervek jóváhagyásáról, szerződésekről miként kapok információt?

Ezeket továbbra is az ELTE szakterületei kezelik, intézik. Az Electool kifejezetten a beszerzési eljárások lefolytatásához nyújt szakmai támogatást, melynek eredményeként a szerződés és annak kezelése ELTE hatáskörbe kerül.

oldal tetejére

Szállítóval kapcsolatban szeretnék kérdezni, reklamálni. Hol tehetem meg?

Meglévő szállítóval kapcsolatos problémákat továbbra is ELTE szakterületei (Közbeszerzési osztály, Gazdasági terület, Pénzügy) kezelnek, információt is ezeken keresztül kaphat.

oldal tetejére

ELTE beszerzési ügyfélszolgálat működése.

Beszerzési igény eljuttatása az Ügyfélszolgálatra (három módon történhet)

 • 1. ELTE igényrögzítő rendszerén ("Ticketing" rendszeren) keresztül
 • 2. Telefonon, vagy esetleg szóban.
 • 3. E-mailen keresztül
 • 1. Ha közvetlenül az http://elte.ugyfelszolgalat.electool.com/ticketing webcímen (azaz a rendszer felhasználói felületén) adja fel igénylését, Ön közvetlenül létre hoz egy kezelendő esetet/igényt. Ezt az értesítést több ügyfélszolgálati munkatárs is megkapja, így haladéktalanul megindul a feldolgozás az igény kezelésének lehetőségeiről vagy a javasolt megoldásról. A rendszerben az Ön megadott email címére automatikus visszajelzés készül az igény/kérdés létrejöttéről. Minden a rendszerben létrehozott igény/kérdés egyedi azonosítószámot kap annak érdekében, hogy az igénylési folyamat során Ön ennek az azonosítónak a segítségével követhesse az igénylés státuszát és befejezését. A feladott igény és minden kapcsolódó információ a folyamat során kiegészíthető, módosítható. A változásokat, azok létrehozóját és annak időpontját a rendszer rögzíti, így visszakereshető az eredeti igény valamint annak alakulása.

  Amennyiben az igény megoldására tett javaslat/lépés/válasz Ön által is elfogadásra kerül, úgy ezt a számú igényt (ticketet) lezárjuk! Minden újabb igény felmerülésénél új azonosítót nyitunk (indokolt esetben egy már lezárt igény újranyitható).

  Ebben a rendszerben az igény követése tehát nem a megrendelt áru/szolgáltatás átvételéig, hanem a válasz/megoldás megadásáig tart!

 • 2. Amennyiben az Igénylő a központi telefonszámot hívja, úgy automatikusan egy telefonközpontba kerül, ahol nyomógombok segítségével kiválaszthatja, milyen támogatást szeretne igénybe venni.

  Az igény feladása pontot választva a rendszer hívást kezdeményez ügyfélszolgálati munkatársunk felé, aki felveszi és rögzíti az Ön igényét. Ennek részeként létrehoz egy elektronikus űrlapot: igény-jegyet (ticketet) az ELTE elektronikus ügyfélszolgálati rendszerében (a rendszer működését az 1. pontban ismertettük részletesen). Az eljárás fontos része, az igénylő email címének pontos megadása.

  A rögzített igényről Ön a saját email címére értesítést kap, amelyen keresztül maga a kitöltött űrlap is elérhető. Ennek megérkezését követően Önnek meg kell erősíteni, hogy a felvett igény-jegyen rögzített információk helyesek és elegendőek.

  A közbeszerzési szakértő kapcsolása pontot választva a telefonközpont hívást kezdeményez szakértő kollégánk felé, aki közbeszerzési szakmai és eljárási kérdésekben tud segítséget nyújtani. Akadályoztatása esetén Ön üzenetet hagyhat, így a szakértő kolléga visszahívást fog kezdeményezni a lehető legrövidebb időn belül.

 • 3. Amennyiben Ön az elte.ugyfelszolgalat@electool.hu központi email címre küldte el támogatási igényét, úgy ennek ügyfélszolgálati kezelése hasonló a 1. 2. pontban leírtakhoz, azaz munkatársunk (az email tartalma alapján) létrehoz egy új igény-jegyet a rendszerben, melyről az Ön email címére a rendszer automatikus értesítést küld. Önnek ebben az esetben is meg kell erősítenie (vissza kell igazolnia), hogy az igény tartalma ténylegesen az, amelyet az Ügyfélszolgálat rögzített.

 • Amennyiben Önnek bármilyen beszerzési igénye/kérdése felmerül, forduljon bizalommal az Ügyfélszolgálathoz!

  oldal tetejére